Handbol

Molts al·licients i gairebé res en joc

Handbol. El Sarrià tanca l’any de l’ascens a plata amb la tornada de copa a Anaitasuna, amb el 20-24 dimarts

“Sempre fa il·lusió jugar en una pista Asobal i la d’Anaitasuna és molt maca”, diu Salva Puig en la prèvia de la tornada de la tercera eliminatòria de copa, la primera a doble partit que el Sarrià disputa havent eliminat un altre Asobal, el Cangas. Els sarrianencs tanquen un any històric per l’ascens a plata, aquesta tarda a Pamplona (19 h), amb el desavantatge de quatre gols després del duel de dimarts, en què el conjunt del Gironès van encaixar un parcial de 0-4 al final amb una doble exclusió local. “Vam fer 50 minuts d’un molt alt nivell i mirarem de repetir-ho, tot i que és difícil perquè juguem a casa seva i és més senzill sorprendre una vegada que dues”, recorda el tècnic, que hi afegeix: “Passi el que passi hem fet una copa molt bona.”

“En Martí ja està entrant molt a la rotació i té cada vegada més minuts i estem contents amb la seva evolució. I l’Arnau està més just, té alguna molèstia sobretot defensant i li hem de donar minuts”, indica Puig sobre Arnau i Rovira, dos jugadors que surten de lesions de diversa durada i que podran acumular més temps a pista, avui i pensant en després d’una aturada que el Sarrià espera amb candeletes: “És cert que necessitem descansar i carregar piles perquè l’exigència de la categoria és alta.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)