El Sarrià queda fora de la copa però s’emporta una victòria històrica (27-28)

Handbol.

El Sarrià s’acomiadat aquesta tarda a la pista de l’Anaitasuna d’una edició de la copa del Rei que trigarà en oblidar. L’equip de Salva Puig ha aconseguit la seva primera victòria de la història contra un rival Asobal a domicili i se’n va de vacances amb el cap ben alt. Pere Arnau ha fet el gol de la victòria a dos segons del final en un llançament de penal completant un parcial de 0-3 en els minuts finals després d’un partit en què els de Salva Puig han jugat de tu a tu contra els locals des del minut 1. A l’anada els navarresos ja havien derrotat els gironins (20-24) amb enormes dificultats. Pere Arnau (6 gols) ha estat el màxim golejador.