Futbol sala

Óscar Redondo presenta la dimissió com a tècnic de l’Industrias Santa Coloma

Futbol sala. El club colomenc ha acabat la primera volta amb una victòria contra el Còrdova (4-1)

Óscar Redondo ha presentat la seva dimissió com a entrenador de l’Industrias Santa Coloma amb caràcter irrevocable. El tècnic ha comunicat al president del club, Vicenç Garcia, que prenia aquesta decisió pel bé de l’equip i que era fruit d’una valoració molt meditada, entenent que la seva etapa a l’entitat havia arribat al seu final. L’Industrias Santa Coloma ha acabat aquest vespre la primera volta de la lliga amb una victòria contra el Còrdova Patrimonio (4-1), que el situen en la tretzena posició amb 13 punts, i un balanç de tres victòries, quatre empats i vuit derrotes.

Un cop finalitzat el partit contra el Còrdova, la plantilla ha estat informada de la renúncia de Redondo. Un cop coneguda la notícia, des del club ja treballen intensament a la recerca del perfil idoni per fer-se càrrec de l’equip. En un comunicat, des de FS Garcia volen agrair públicament el treball portat a terme per Óscar Redondo durant gairebé quatre temporades a primera divisió i desitjar-li el millor tant a nivell personal com professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)