Futbol sala

Óscar Redondo dimiteix com a tècnic de l’Industrias

Futbol sala. El conjunt colomenc tanca la primera volta amb victòria (4-1)

sta. coloma 4 còrdova 1

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas; Sepe, Álvarez, Verdejo, Well –cinc inicial–; Bermusell, Vidal, Khalid, Santos, Petry i Corso.CÒRDOVA PATRIMONIO:Cristian; Del Moral, Rodríguez, Koseki, César –cinc inicial–; Giasson, Javi Sánchez, Leal, Jarque,Zequi i Cristian C.M.GOLS:0-1 (3’) Del Moral. 1-1 (10’) Well. 2-1 (11’) Verdejo. 3-1 (27’) Álvarez. 4-1 (40’) Verdejo.

Óscar Redondo va posar ahir el punt final a la seva etapa de gairebé quatre temporades com a tècnic de l’Industrias Santa Coloma. El mateix club va informar de la decisió del seu ja exentrenador just després de la victòria contra el Còrdova (4-1), que deixa l’equip en tretzè lloc al final de la primera volta, fora dels llocs de descens. En una nota, el club va anunciar que Redondo havia presentat la renúncia amb caràcter irrevocable al president de l’entitat, Vicenç Garcia. Després del partit es va informar de la dimissió els jugadors, i des del club ja treballen en la recerca d’un perfil idoni per fer-se càrrec de l’equip. Des del club, van agrair els serveis prestats a Redondo i li desitgen el millor tant en l’aspecte personal com en el professional. En el terreny esportiu, l’Industrias va saber reaccionar al gol matiner del Còrdova i va capgirar el resultat amb dianes de Well, Verdejo, per partida doble, i Álvarez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)