Atletisme

Arnau Turon i Pau Reig comparteixen triomf a Girona

Atletisme. Els corredors del Nan Oliveras van creuar la línia d’arribada de la Sant Silvestre agafats de la mà, en una cursa en què Marina Guerrero va repetir el triomf de l’any anterior

Arnau Turon i Pau Reig (Nan Oliveras Team) van ser els més ràpids de la quinzena Cursa Sant Silvestre de Girona, que va comptar amb 2.300 persones incloses les de la desena Mini Sant Silvestre. La cita que organitzen l’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Esports, i el Club d’Atletisme Girona, havia tancat les inscripcions un cop assolit el nombre màxim de participants tant en el recorregut urbà de cinc quilòmetres per als adults (2.000) com en les infantils (300).

L’hilarienc i el banyolí van fer un temps de 15:10 i el triatleta osonenc Erik Merino (Anitin) va ser tercer a dos segons. Abdessamad Essalmi Bachri (CA Palafrugell) va entrar en la quarta posició i Pau Castellvell (CN Banyoles) en la cinquena amb uns temps de 15:28 i 15:32.

El pas del temps

La banyolina del CA Manresa Marina Guerrero va revalidar el triomf assolit l’any anterior amb un temps de 16:47, que li va donar el 22è lloc absolut. Carmen Oliveras, que havia guanyat la cursa el 2015, va ser segona amb 16:56; el mateix temps que li havia donat el triomf quatre anys abans. Irene Batlle tercera el 2018, va tornar a pujar al podi amb 17:14. La triatleta Sara Loher (Saltoki), segona l’any anterior, va ser quarta amb 17:54.