Futbol sala

Ezequiel Ramírez arriba i ja s’entrena amb l’Industrias

Futbol sala. El jove ala argentí es posa a les ordres de Javi Rodríguez en el seu primer dia a Santa Coloma i diu que s’ha complert un dels seus somnis, jugar a la millor lliga del món

El primer dia d’Ezequiel Ramírez com a jugador de l’Industras Santa Coloma ha sigut molt intens, ja que poc després de baixar de l’avió ja s’ha entrenat amb els seus companys sota les ordres del nou entrenador de l’equip Javi Rodríguez. El jove ala argentí, té 19 anys, ha conegut als seus companys i al tècnic i s’ha mostrat satisfet del seu primer dia.

Ezequiel Ramírez ha manifestat després de l’entrenament que: “Estic en la millor lliga del món i s’ha complert un dels meus somnis des que vaig començar a jugar”. El jugador, que ha sigut internacional en totes les categories inferiors d’Argentina, ha signat per dues temporades amb opció a tres més. Ezequiel Ramírez té clar que ha d’anar pas a pas, que ha de continuar progressant i que el seu fitxatge és una aposta de futur del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)