Futbol sala

Javi Rodríguez ja fa cavalcar l’Industrias

Futbol sala. El tècnic s’estrena a la banqueta colomenca amb una victòria contra el Burela

Industrias 5 BUrela 2

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Verdejo, Corso, Bruno Petry i Well –cinc inicial– Pablo Vidal, Bermusell, Albert Cardona, David Álvarez, Uri Santos i Khalid.BURELA PESCADOS RUBÉN:Edu, Luisma, Pitero, Renato i Pope –cinc inicial– Matamoros, Lucho, Alex Diz, Vargas i Joselito.GOLS:1-0 (7’) David Álvarez. 2-0 (14’) David Álvarez. 3-0 (28’) Bruno Petry. 3-1 (30’) Pitero. 4-1 (38’) Corso. 4-2 (39’) Luisma. 5-2 (40’) Verdejo.

Javi Rodríguez va estrenar-se ahir amb triomf a la banqueta de l’Industrias. En la visita del cuer a Badalona, el conjunt colomenc va oferir una versió sòlida que li va permetre sumar el quart triomf de la temporada i una victòria que el situa a la mateixa distància –6 punts– del play-off que del descens amb tota una volta per fer. Ahir, el capità David Álvarez va colpejar dues vegades en la primera meitat. Feixas i Edu, tots dos defensant la seva porteria, van fer que el marcador no es mogués abans de marxar al vestidor. En la represa, Bruno Petry va eixamplar distàncies però el Burela mai va donar el seu braça a tòrcer. Quan faltaven 4 minuts, Joselito va fer de porter jugador i va ser quan l’argentí Sebas Corso va sentenciar el duel amb el 4-1. Les dianes de Luisma i Verdejo només van servir per engreixar un duel dat i beneït. L’Industrias de Javi Rodríguez ja cavalca.