Tennis

Triomf sense pal·liatius

Tennis. Espanya derrota l’Uruguai (3-0) amb victòries claríssimes de Roberto Bautista i Rafa Nadal i es jugarà demà contra el Japó l’accés als quarts de final de l’ATP Cup

Espanya va batre ahir l’Uruguai per un clar 3-0 en el seu segon partit del grup B de la copa ATP i ja acarona els quarts de final. L’equip que capitaneja Francis Roig es jugarà demà el pas a quarts contra el Japó, que també ha guanyat els dos partits del grup i ahir va derrotar Geòrgia (2-1).

El jove de 19 anys Franco Roncadelli (1.657è de l’ATP) va ser un joguet en mans de l’experimentat Roberto Bautista –6-1 i 6-2 en el primer partit de l’eliminatòria, que ja va donar pistes sobre el desenvolupament posterior–. Rafa Nadal tampoc va titubejar contra Pablo Cuevas i el va superar per 6-2 i 6-1 en un partit força més interessant que el primer. Gat vell, Cuevas és el 45è de l’ATP i havia guanyat una vegada el manacorí, però ahir no va tenir res a fer contra el número 1 del món, que no va cedir el seu servei en cap moment. Feli López i Pablo Carreño van sumar el tercer punt en els dobles.

En les altres eliminatòries de la jornada, Sud-àfrica es va desfer de Xile en el grup A (3-0), en el qual Sèrbia va segellar el passaport per als quarts de final com a primer de grup derrotant França (2-1), amb la màxima implicació de Novak Djokovic, que va derrotar Gael Monfils per 6-3 i 6-2, i també va contribuir al triomf en el doble. Croàcia va derrotar per 2-1 Polònia, i Àustria es va desfer per 2-0 de l’Argentina (E).

Advertiment de Djokovic

En qualitat de president del Consell de Jugadors de l’ATP, el serbi ha advertit els organitzadors que si els incendis que assoten Austràlia i que ja han provocat 24 morts no es controlen, caldria començar a plantejar-se la possibilitat d’ajornar el primer Grand Slam del curs per tal de preservar la salut dels jugadors. L’obert d’Austràlia s’ha de jugar a Melbourne del 20 de gener al 2 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)