Pere Arnau dona el triomf al Sarrià a sis segons de la fi

Handbol. Els sarrianencs fan un partit molt complet i s’imposen a la pista de l’Atlético Novás, un rival directe. Tenen cinc gols d’avantatge però pateixen fins al final per sumar els dos punts

At. Novás 24 sarrià 25

ACANOR ATLÉTICO NOVÁS:J. Garcia, Silva, D. Garcia (5), Vila (3), Dacosta (3), Hermida (1), Cancio, Pombo (2), Iglesias (1), Trigo (1), Martínez (2), Gil, Alonso, Petter (3), Sánchez (1) i Chaparro (2).UE SARRIÀ:Guitart, Aleman, Portulas (8), March (2), Fina, Segarra (3), Martí Arnau, Pere Arnau (6), Ballester (3), Mariscal (2), Sergio Garcia, Moreno, Rovira (1), Torres i Teixidor.PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-3, 5-4, 8-7, 9-9, 9-12, 12-15 (descans), 13-17, 16-19, 17-21, 20-23, 23-23 i 24-25.ÀRBITRES:R. Oyarzun i A. Zaragueta. Van excloure Pombo, Trigo (2), Petter, Sánchez, Chaparro, Segarra, Martí Arnau, Pere Arnau, Ballester, Mariscal i Sergio Garcia.

La UE Sarrià va aconseguir una important victòria en la seva visita a la pista de l’Acanor Atlético Novás, un rival directe, i es va situar la zona de play-off de manera provisional. Un gol de Pere Arnau en un alley oop a sis segons del final va donar els dos punts als sarrianencs en un partit molt disputat i anivellat. Joan Pórtulas va destacar amb vuit gols.

El Sarrià va marcar el primer gol i es va mantenir al davant en el marcador en els primers deu minuts. Els gallecs van reaccionar, es van avançar, però mai van guanyar per més de dos gols (8-6 en el 14’). Un parcial de 0-5 va tornar a situar els visitants amb avantatge i van arribar al descans amb un 12-15 favorable.

En la segona meitat el Sarrià va començar dominant i va aconseguir la màxima diferència de cinc gols, 12-17 en el minut 32 i 17-22 en el minut 45. L’Atlético Novás va fer un bon final de partit i va aconseguir aturar als sarrianencs en atac, que es van estar nou minuts i mig sense marcar. El Sarrià va encaixar un parcial de 5-0 passant del 19-23 al 24-23 a falta de quatre minuts i mig pel final. Els homes de Salvador Puig no es van rendir i van estar lluitant fins al final, i van aconseguir la victòria en el darrer instant.