Desperten en la segona part

Handbol. El Bordils guanya el cuer, el Palma del Río, gràcies al seu bon segon temps després d’arribar al descans empatats. L’equip surt provisionalment de la zona de descens

CH BORDILS 32 PALMA RÍO 23

CH BORDILS:Jordi González, Francesc Reixach (1), Prat (3), Palahí (7), Masó (3), Vilanova, Masmiquel, Canyigueral (2), Oliver, Moreno (4), Fornés (2), Montes (3), Josep Reixach (5), Ferrer (1), March i Pou (1).PALMA DEL RÍO:Martín, Salas (1), Reyes (4), Portero, Morales (6), Plaza (2), Antunez (1), Carlos González (3), Povedano (1), Sánchez (3) i Morgado (2).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-0, 6-2, 8-6, 8-6, 10-9, 12-12 (descans), 15-13, 18-13, 21-16, 25-17, 29-19 i 32-23.ÀRBITRES:L. Garcia i T. Rodríguez. Van excloure Prat, Vilanova, Canyigueral, Fornés, Pou, Portero i Povedano.

El Bordils va derrotar el cuer, el Palma del Rio, gràcies a una bona segona meitat, ja que en la primera no va acabar de tenir les idees clares i va arribar al descans amb un empat a dotze gols. L’inici del segon temps va ser fulgurant amb un parcial de 6-1 i el partit va quedar ven encarrilat. Amb aquesta victòria el Bordils va sortir de manera provisional de la zona de descens de la divisió d’honor plata.

Els blanc-i-verds sabien que no podien fallar contra l’últim classificat, que només ha sumat una victòria, i van sortir centrats en el partit, aconseguint un 3-0 d’entrada i un 6-2 en el minut 8. El Bordils, però, va estar vuit minuts sense marcar cap gol i això va permetre al conjunt visitant empatar el partit en el minut 22, 8-8. Tot i que els locals es van tornar a distanciar, es va arribar al descans amb el 12-12.

L’inici de la segona meitat va deixar el partit pràcticament sentenciat amb un parcial del Bordils de 6-1 en els primers deu minuts (18-13). A poc a poc els locals van anar incrementant l’avantatge en el marcador, i van fer dos parcials de 5-0 en pocs minuts de diferència, es van situar després del primer amb vuit gols d’avantatge (24-26 en el 47’) i van obtenir un màxim avantatge de dotze gols després del segon amb el 31-19 en el minut 56. En els darrers minuts els locals es van relaxar una mica i els visitant van maquillar una mica el resultat final.