Futbol sala

L’Osasuna Magna es revenja de l’Industrias

Futbol sala. Els navarresos van ser inferiors en la copa però ahir van manar

OSASUNA 6 INDUSTRIAS 2

OSASUNA MAGNA:Asier, Araça, Bynho, Rafa Usín i Saldise -inicial-; Martil, Juninho, Martel, Mancuso i Almagro.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Bruno Petry, Corso, Bermusell i Verdejo -equip inicial-; Sepe, Vidal, Santos, Well, Cardona, Álvarez i Puerta (p).GOLS:1-0 (6’) Usín. 2-0 (12’) Araça. 3-0 (13’) Martil. 4-0 (17’) Saldise. 4-1 (22’) Rey. 4-2 (27’) Santos. 5-2 (37’) Araça. 6-2 (40’9 Bynho.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va perdre ahir per 6-2 a la pista de l’Osasuna Magna i ja fa dotze temporades que no guanya a la pista navarresa. El conjunt de Javi Rodríguez havia derrotat aquesta mateixa setmana l’Osasuna per un contundent 9-2 que l’eliminava de la copa del Rei, però ahir, en el partit jugat al pavelló Anaitasuna de Pamplona, la dinàmica va ser radicalment diferent. El conjunt català va encaixar la desena derrota del campionat. L’Industrias es va trobar amb un 3-0 en contra en només dotze minuts jugats, una hipoteca excessiva i de mal gestionar. Un xut al pal de Bruno Petry hauria pogut reviscolar els de Rodríguez, que van marxar als vestidors amb un contundent 4-0. L’Industrias va reaccionar amb determinació en els primers minuts del segon temps amb gol de Bruno Petry i Uri Santos (4-2). Però el 5-2 marcat pel jugador local Araça, quan Javi Rodríguez acabava d’ordenar atac de cinc, va acabar de decantar la balança per a l’Osasuna Magna, que va rubricar el triomf amb un altre gol.