Handbol

El KH-7 BM Granollers posa la directa a Ostrava

Handbol. L’equip vallesà encarrila l’accés als quarts de final de la Challenge Cup amb una segona part per emmarcar (5-15) contra el Sokol Poruba

sokol 19 granollers 32

DHC SOKOL PORUBA:Krebs; Kucerova; Mylkova (2), Dybalova, Konecna (1), Fararova, Smetkova, Maiwaelderova, Andryskova, Polaskova (8, 2 p.), Prasivkova, Muckova, Desortova (1), Baumbachova (2), Smidakova (2) i Zemanovicova (3).KH-7 BM GRANOLLERS:Wiggins; Imane, Gassama (5), Vila (1), Torras (2), Sarandeva (4), Lepere (3, 1 p.), Guariero (4), Vegué (6, 2 p.), Prelchi, González (7, 3 p.), Monteiro, Capdevila i Mera.PARCIALS:5-3, 7-6. 7-9, 10-11, 13-13, 14-17; 14-20, 15-24, 16-27, 18-29, 18-31 i 19-32.ÀRBITRES:Kulovic i Skaljic. Exclusions: Zemanovicova (14’ i 41’), Mylkova (32’), Polaskova (38’), per part del Sokol Poruba; i Sarandeva (36’), Imane (56’) i González (57’), per part del KH-7 BM Granollers.

Al KH-7 BM Granollers li prova l’estrena en la competició europea. Va resoldre amb molta solvència la tercera eliminatòria de la Challenge Cup i ahir va encarrilar l’accés als quarts de final amb una victòria sense pal·liatius a la pista del Sokol Poruba (19-32). El conjunt vallesà va fonamentar el seu contundent triomf amb una espectacular segona part, amb una defensa 5-1 molt avançada que va provocar un autèntic curtcircuit en l’atac txec. El parcial de 5-15 ho diu tot. En tot cas, l’equip vallesà ha de rematar la feina el diumenge 9 de febrer, que afrontarà amb un valuós botí de treze gols de renda.

El conjunt txec va colpejar primer. El Sokol Poruba anotava amb facilitat i les seves esquerranes, Polaskova des de la primera línia, i Smidakova, des de l’extrem, deixaven la seva targeta de presentació (7-4). L’equip granollerí va ajustar la defensa i va començar a generar dubtes en l’atac rival. La recuperació de pilotes i les ràpides transicions van capgirar la situació, i les de Robert Cuesta van prendre la iniciativa amb un parcial de 0-5 (7-9). A partir d’aquí, es va entrar en una fase d’intercanvi de cops, tot i que les vallesanes anaven sempre un pas endavant. El Granollers va saber jugar amb paciència, portar el joc al seu terreny i amb un contraatac culminat per Ona Vila va tancar el primer acte amb un parcial de 14-17.

La segona part va ser un festival granollerí. El tècnic vallesà va plantejar una defensa 5-1 amb Lora Sarandeva com a jugadora més avançada que va fer estralls en l’atac rival. El conjunt català va recuperar un munt de pilotes i si no apareixia la portera Marta Mera, una altra de les protagonistes del partit. En atac, les vallesanes connectaven amb Kaba Gassama, tota una assegurança en la segona línia, ja fos marcant gols, forçant penals o exclusions de les rivals. En aquest sentit, també van brillar les dues extrems, l’andalusa Ana González, fitxada de l’Elx en el mercat d’hivern i que va ser la màxima golejadora de l’equip amb 7 dianes, i la de Torrelles de Llobregat Ona Vegué, que en va marcar 6.

ELS VESTIDORS

Estic molt contenta de poder ajudar l’equip, però la defensa ha estat impressionant
Marta Mera
portera del bm granollers
Ha estat espectacular. Teníem clar que si les fèiem moure sense pilota tindrien dificultats
Robert Cuesta
entrenador del bm granollers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)