S’escapa en els últims minuts

Handbol. El Bordils domina en el marcador durant bona part del partit amb avantatges curts, però en els darrers sis minuts l’Alcobendas s’avança i s’emporta els punts

BORDILS 25 ALCOBENDAS 28

CH BORDILS:Jordi González, Farrarons (2), Francesc Reixach (1), Prat (3), Palahí (5), Masó, Vilanova, Masmiquel (1), Canyigueral (2), Moreno (1), Fornés, Montes (1), Josep Reixach (6), Ferrer (2), Mach i Pou (1).BM ALCOBENDAS:Danci, Santiago López (5), Catalina (1), De la Rubia (5), Velasco (4), José Alberto López (2), Eceolaza, Ortega (2), Javier Rodríguez (1), José María Gutiérrez, Crespo (4), Gimeno (2), Mikel Martín (1), Alberto Martín (1) i Tannion.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-2, 5-4, 8-6, 9-8, 12-10, 15-13 (descans), 17-16, 19-19, 21-20, 22-22, 23-24, 25-28.ÀRBITRES:R. Escoda i O. Álvarez. Van excloure Farrarons, Vilanova i Ferrer, del Bordils, i Gimeno (2), Santiago López, Catalina, De la Rubia, José Alberto López, Javier Rodríguez i Alberto Martín, de l’Alcobendas.

El Bordils no va poder tallar la bona ratxa de resultats que encadenava l’Alcobendas i va ser derrotat per 25-28 en el partit avançat de la dinovena jornada de la divisió d’honor plata. Els blanc-i-verds van dominar en el marcador durant més de 50 minuts, però en els darrers sis els madrilenys –que fa quatre partits que no perden– es van avançar i es van emportar els punts. Josep Reixach va ser el màxim anotador dels locals amb sis gols, i Arnau Palahí en va marcar cinc. El partit entre el Bordils i l’Alcobendas es va disputar ahir, en una data en què no hi havia jornada perquè s’han de fer obres al pavelló Blanc-i-verd.

Després de l’1-2 a favor de l’Alcobendas en el minut 3 de joc el Bordils va marcar tres gols de manera consecutiva (4-2) i va passar a dominar en el marcador. Els blanc-i-verds van aconseguir el seu màxim avantatge de tres gols en aquesta primera meitat en un parell d’ocasions, la primera va ser en el minut 14 amb el 8-5, i la segona en el minut 26 amb el 13-10. La bona primera meitat dels locals els va situar amb un 15-13 en el descans.

En els primers minuts de la segona meitat el frec a frec entre els dos equips es va mantenir, fins que el Bordils va estar sis minuts sense poder anotar cap gol i l’Alcobendas ho va aprofitar per empatar el partit (19-19). A partir d’aquí els mínims avantatges locals i els empats es van succeir, fins que els madrilenys es van tornar a avançar en el marcador amb el 23-24 quan faltaven cinc minuts i mig per al final. El Bordils va poder empatar un parell de cops i es va arribar al 25-25 quan quedaven tres minuts per al final. L’Alcobendas, però, va imposar el seu joc i el seu encert en els últims minuts, i va aconseguir anotar un parcial de 0-3 que li va servir per emportar-se la victòria i els punts.