Voleibol

El Sant Cugat, superior

Voleibol.L’equip de Rafa Ruiz s’endú el derbi contra el CVB Barça per un clar 3-0 i se situa a només un punt de la zona de permanència

El DSV Sant Cugat va complir els pronòstics i va derrotar el CVB Barça per 3-0 (25-15, 25-20 i 25-18) en el derbi català femení de la lliga Iberdrola. L’equip de Rafa Ruiz s’aferra a les seves possibilitats i és a només un punt de la zona de permanència, que marca el Madrid Chamberí quan falten sis jornades per al final. Sara Julian (16 punts) i Camila Maldonado (15) van ser les màximes anotadores de les locals. Per part blaugrana va destacar Beatriz Novoa (16). El Barça, per la seva banda, diu practicament adeu a la categoria perquè només ha guanyat un punt en setze jornades. L’equip blaugrana va ser subcampió el curs passat, però la despesa econòmica que li van suposar els play-off pel títol i jugar la copa el van obligar a reduir despeses. A més, diverses jugadores clau van tenir bones ofertes i van anar-se’n.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)