Atletisme

Pol Retamal, referent a Sabadell

Atletisme. El velocista del Barça, líder de l’any en 200 m, és un dels caps de cartell en el català de pista coberta, juntament amb Jael Bestué, Sara Gallego, Carmen Sánchez i Igor Bítxkov

La participació de Pol Retamal (FC Barcelona), líder estatal de l’any en 200 m amb 21.15, és un dels grans atractius en el campionat de Catalunya en pista coberta, que es disputarà demà a Sabadell. El velocista de Sant Martí Sarroca és el gran favorit en una prova en què competirà el seu company de club, el jove lleidatà Bernat Erta, un dels referents en 400 m, però que aquest cop baixarà de distància amb l’objectiu de millorar el seu registre en el doble hectòmetre (22.40).

En la velocitat femenina destaca la figura de Jaël Bestué (FC Barcelona), que sense la participació d’Estela García i Cristina Lara és la gran candidata al doblet, perquè figura inscrita tant en els 60 m com en els 200 m. També es preveu interessant la pugna entre Carmen Sánchez (València) i Sara Gallego (l’Hospitalet) en els 400 m. Aquest cop no hi haurà duel entre els dos millors saltadors de perxa catalans, Dídac Salas (FC Barcelona) i Igor Bítxkov (Playas Castelló), perquè el blaugrana està tocat del tendó d’Aquil·les i ha preferit reservar-se per a futures competicions. Curiosament, Bítxkov encara no té cap títol català en pista coberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)