El Bordils posa fi a la seva mala ratxa superant el Barça B (32-26)

Handbol. El Blanc i Verd ha tornat a vibrar amb el seu equip, molt inspirat en defensa a la primera meitat (21-11)

El Bordils ha trencat la sèrie de tres derrotes seguides amb un contundent triomf al Blanc i Verd contra el Barça B (32-26), a qui ha tingut contra les cordes en la primera meitat i sobre el qual ha disposat d’un avantatge d’onze (22-11). Jordi González a la porteria ha donat visibilitat a la gran tasca defensiva del conjunt de Pau Campos, que ha sabut patir en la segona meitat després d’un 0-5 encaixat.

Els locals han dominat el partit des de la primera acció, en què Jairo Montes ha fet l’1-0 després d’aturada del porter blaugrana. El pivot ha fet dos gols més, el tercer també al refús obligava el tècnic visitant a aturar el partit al minut 14 i 10-5 al marcador. Però pep reixach s’estrenava, al contraatac després d’aturada de Jordi per establir una màxima de sis amb el segon parcial de 4-0. El primer el tancava Marc Prat també després d’aturada de l’1 bordilenc.

Canyi, amb dos gols seguits deixava el Barça B, sense idees en atac, estabornit i, Jordi li posava el peu al coll marcant de porteria a porteria buida –els visitants atacaven amb set– el 14-5 superats els 19 minuts de joc. El parcial ha estat de 7-0 des del gol de penal d’Oliveras.El filial del Barça ha reaccionat, és clar, però Xicu Reixach per sota les cames del porter i assistint Masmiquel al pivot ha liderat la resposta: 17-8 al 25’ i 18-8 després de temps mort de Pau Campos al 27’. Fins i tot Vilanova en acció de doble pivot marcava després de rebre la pilota de mans de Xicu (20-10). Masmi, per força, ha fet el 21-11 amb què s’arribaria al descans.

El cim

Prat a l’inici de la segona meitat ha fet que la màxima arribés als 11 (22-11), abans que la primera exclusió del partit (Palacios al 34’) frenés la reacció visitant després de dos gols del Barça B. Jordi ha fallat un llançament de porteria a porteria però Marc Prat sí ha marcat de camp propi (24-14).

El Barça B sí ha pogut córrer a l’inici de la segona meitat després de pèrdues del Bordils (24-17), que encara ha vist com Jordi evitava en dues ocasions el 24-18, que sí ha arribat des dels set metres amb David Mach de porter al 42’.

Pau Campos ha hagut de demanar temps mort però l’atac seguia encallat i Arnau Fernández al contraatac ha fet el 24-19 per establir el parcial en 0-5, perquè Pep Reixach a l’extrem dret hi ha posat fi al 44’.

L’exclusió de David Masó i una nova pilota perduda han permès els visitants marcar de contraatac (25-20) i de nou Jordi aturant i Pep Reixach, ara de penal, donava aire als clanc-i-verds a 10:12 per acabar (26-20). Però els visitants, en un penal molt rigorós i en transició s’han acostat més encara (26-22) abans que el 31 local fes el seu tercer gol seguit (27-22) i Jordi tornés a aturar un llançament blaugrana.

Jairo, assistit per Xicu, ha desencallat per fi l’atac (28-22). Fins i tot la fortuna ha ajudat el Bordils en el 29-23 de Farrarons després d’aturada del porter visitant, a qui se li ha escapat la pilota per botar a dins. Ignasi Moreno amb el 30-24 des de l’extrem esquerre a dos minuts ha lligat el triomf, el colofó del qual ha arribat amb el 31-26 de Pep Reixach i el 32-26 de Farra.