Futbol sala

A tocar de la final a quatre

Futbol sala. El Barça rep el Burela aquesta tarda (15.30 h) i l’Industrias Santa Coloma visita el Talavera al vespre (21 h) en els quarts de final de la copa del Rei. L’eliminatòria és a partit únic i el guanyador té com a premi les semifinals

El Barça i l’Industrias Santa Coloma tenen a tocar la final a quatre de la copa del Rei, que es jugarà del 8 al 10 de maig en una seu que encara s’ha de determinar. Els quarts de final són a partit únic i el premi és passar a la semifinal. Els blaugrana juguen a casa contra el Pescados Rubén Burela (15.30 h, Esport 3), el cuer de la primera divisió, mentre que els colomencs visiten el Soliss Talavera (21 h, Esport 3), de la segona divisió. Els dos conjunts estan motivats per superar l’eliminatòria, però alhora desconfien dels seus rivals i de la seva teòrica inferioritat, per la classificació i la categoria.

El Barça és l’únic equip dels set primers de la primera divisió que continua en competició. Hi ha hagut moltes sorpreses i no volen ser la següent. En el conjunt blaugrana ha entrat en la convocatòria Ximbinha, l’última incorporació, per suplir les baixes de Ferrão i Esquerdinha. Aicardo també està lesionat, mentre que els tres brasilers –Dyego, Daniel i Arthur– van arribar ahir del premundial de Sud-amèrica i el tècnic valorara si estan en condicions de jugar. Els tres internacionals amb Espanya, Juanjo, Adolfo i Lozano, es van incorporar diumenge.

L’Industrias visita un sorprenent Talavera que en els vuitens de final va deixar fora de la competició el Movistar Inter (3-0), el líder de la primera divisió, i en l’anterior va eliminar un altre equip de la màxima categoria, el Ribera Navarra, en els penals. En el conjunt colomenc són baixa Bermusell i Ezequiel, i podrà disposar de l’argentí Corso, després de guanyar el premundial sud-americà.

Els quarts de final
Barça - Burela 15.30 h
Betis - Peníscola 20 h
Jaén - Cartagena 21 h
Talavera - Industrias 21 h
Final a quatre
Del 8 al 10 de maig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)