El Sarrià topa amb un potent Villa de Aranda

Divisió d’honor plata. Planta cara al seu rival en els primers minuts del partit, però després els visitants dominen completament la segona meitat

SARRIÀ 24 VILLA ARANDA 31

UE SARRIÀ:Guitart, Palacios (1), Aleman (1), March (2), Fina (3), Segarra (3), Martí Arnau (7), Ballester (1), Mariscal (2), Sergio Garcia, Moreno, Rovira (1), Serrano (1), Gutiárrez, Teixidor (2) i Vicente.BLASGON Y BODEGAS CERES VILLA DE ARANDA:Ramírez, De Vega (1), Haddouche, Grandi (1), López, Da Silva, Abajo, Linares (2), Megias, Mijatovic (3), Llorens, Del Val (1), Javier Garcia (6), Almeida (10), Elustondo (5) i Pombo (2).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-2, 3-3, 4-6, 5-8, 8-10, 10-13 (descans), 10-14, 13-17, 17-23, 20-24, 23-28 i 24-31.ÀRBITRES:L. Garcia i T. Rodríguez. Van excloure Martí Arnau i Serrano, del Sarrià, i Grandi, López, Megias i Del Val, del Villa de Aranda.

El Sarrià va perdre a casa contra el potent Villa de Aranda per 24-31 en un partit en què durant la primera meitat va inquietar el seu rival, un equip que està lluitant per pujar de categoria i ocupa la segona posició de la classificació. Martí Arnau, amb set gols, va ser el més destacat dels locals.

Els sarrianencs van iniciar el partit aguantant bé el seu rival (4-3), però a partir del minut 10 van tenir problemes en atac i un parcial de 0-4 per als visitants els va posar al davant (4-7) amb el màxim avantatge de la primera part. El Sarrià es va mantenir un o dos gols per sota i es va arribar al descans amb un 10-13 en contra dels locals.

En la segona meitat el conjunt castellanolleonès es va avançar de cinc gols i va saber mantenir a favor un còmode avantatge. L’entrenador local, Salva Puig, va provar atacs de set jugadors i defenses avançades amb dos i tres homes per intentar sorprendre el contrincant. El Sarrià es va apropar fins a situar-se a només tres gols (22-25), però mai va fer perillar el triomf visitant. El Villa de Aranda va aconseguir el seu màxim avantatge, de set gols, a tres minuts del final (23-30) i el va saber mantenir fins a aconseguir la victòria per 24-31.