Futbol sala

L’Industrias, a les portes de fer una altra gesta a la pista del Pozo (4-4)

Futbol sala.

EL POZO 4 INDUSTRIAS 4

EL POZO:Espíndola, Darío, Valerio, Marcel, Paradynski –cinc inicial–, Álex, Tolrà, García, Miguelín, Fernando i Pacheco..INDUSTRIAS:Feixas, Sepe, Bermusell, Verdejo, Petry –cinc inicial–, Santos, Cardona, Puerta, Vidal, Well i Álvarez.GOLS:0-1 (15’) Verdejo. 1-1 (17’) Paradynski. 2-1 (21’) Paradynski. 2-2 (25’) Well. 2-3 (36’) Petri. 2-4 (36’) Santos. 3-4 (39’) Pacheco. 4-4 (40’) Paradynski.

L’Industrias, que dimecres havia guanyat a la pisa del líder, el Movistar (3-5), ha estat a punt d’endur-se una altra victòria a casa d’un dels històrics de la lliga, el Pozo, que ha salvat els mobles en els dos últims minuts gràcies al porter jugador.

En el segon temps, en només un minut, Petry i Santos han col·locat un 2-4 (36’) que semblava definitiu, però l’equip no ha manginut la calma davant la pressió tot i un temps mort de Javi Rodríguez. Malgrat tot, els de Santa Coloma ja encadenen quatre partits imbatuts a la lliga i l’accés a les semifinals de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)