Waterpolo

El Zodiac Barceloneta defensarà el títol de copa contra el Terrassa

Waterpolo. El campió goleja el Sant Andreu (17-8) i jugarà la seva dinovena final. Els egarencs superen el Sabadell, l’amfitrió, en el derbi vallesà (8-10)

El Zodiac Atletic Barceloneta i el CN Terrassa jugaran demà (14 h) la final de la copa masculina que s’està disputant a la piscina Can Llong de Sabadell. Els mariners jugaran la seva dinovena final i buscaran revalidar el títol, mentre que pels egarencs serà la cinquena i buscarà guanyar-la per primera vegada. Els dos equips catalans que estan disputant la lliga de campions lluitaran pel títol de copa.

El Barceloneta ha dominat des de l’inici i en el primer quart ja s’ha distanciat fins el 5-3. En el segon període el Sant Andreu ha millorat la defensa i ha ajustat el partit (6-5) però un parcial de 3-0 en els darrers minuts han posat una clara avantatge de 9-5 pels mariners en el descans. En la segona meitat s’ha decidit definitivament el partit amb l’expulsió definitiva de Santiago Bofill per brutalitat i el Sant Andreu s’ha quedat quatre minuts amb un jugador menys. El Barcelona ha marcat quatre gols (14-6) en aquests minuts de superioritat i ha deixat la classificació per la final sentenciada abans dels darrers vuit minuts en que ha ampliat el marcador fins el 17-8.

El derbi vallesà de la segona semifinal ha sigut molt disputat i anivellat. Els egarencs s’han avançat i pràcticament sempre han anat per davant en el marcador. Els amfitrions han rebut dues targetes vermelles per desconsideració envers als àrbitres en els dos primers períodes i s’ha arribat al descans amb un curt 4-6. Els dos porters han fet grans aturades i hi han hagut moltes exclusions. En el tercer quart el Sabadell s’ha apropat en el marcador (6-7), però en els darrers vuit minuts el Terrassa ha controlat el partit i s’ha imposat per 8-10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)