Handbol

Aturada fins al 12 d’abril

Handbol. L’EHF ajorna tots els partits fins d’aquí a un mes. La mesura afecta el KH7 Granollers, que havia de jugar les semifinals de la Challenge Cup els dos primers caps de setmana d’abril

Els partits de competicions europees de clubs i de seleccions han estat suspesos fins al 12 d’abril, segons va anunciar ahir la Federació Europea d’Handbol (EHF) en un comunicat: “La decisió s’ha pres a la vista de la propagació de la Covid-19 per Europa i per protegir la salut i la seguretat dels jugadors, els entrenadors, els oficials i els aficionats.”

La mesura afectarà el KH-7 BM Granollers, que havia de disputar les semifinals de la Challenge Cup contra l’Aula Alimentos de Valladolid els caps de setmana del 4 i el 5 d’abril, l’anada, i de l’11 i el 12 d’abril, la tornada, a casa.

El Barça espera

Tot i que el Barça és exempt d’aquesta eliminatòria, tampoc es podran jugar els vuitens de final de la lliga de campions (18-22 i 25-29 de març), d’on ha de sortir el rival blaugrana, el Flensburg o el Montpeller, en els quarts de final. En aquest sentit, és força probable que s’hagin d’ajornar també els partits dels quarts de final (25-26 d’abril i 2-3 de maig).

D’altra banda, la federació internacional (IHF) ha ajornat el preolímpic de Llíria, en què juga la selecció de Carlos Viver (20-22 març), fins al juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)