Ciclisme

Mark Cavendish veu la llum

Ciclisme. El velocista del Bahrain McLaren, l’home amb més victòries en el Tour de França (30) després d’Eddy Merckx (34), confessa a ‘The Times’ que ha superat una depressió clínica

Mark Cavendish (1985) va confessar a The Times que ha superat una depressió clínica. El manx del Bahrain McLaren explica que se li va diagnosticar el 2018, quan es recuperava d’una mononucleosi que li va fer perdre el seu nivell com a velocista.

“No només ha patit un cop dur la meva salut física, els darrers anys; he lluitat de valent contra la depressió durant aquest temps.” “No vaig prendre cap medicació però sí que vaig rebre ajuda”, assegura l’home amb més victòries en el Tour de França (30) després d’Eddy Merckx (34). “Estava en un mal moment, ara estic a l’altre costat i això m’anima a buscar el costat positiu de les coses”, hi afegeix.

Cavendish té 148 victòries en el palmarès. El 2017 només va alçar els braços un cop i, l’any següent, un altre (en el Tour de Dubai). El 2019 el Dimension Data no el va convocar per al Tour, en què va debutar el 2007. En la següent edició hi va obrir el seu compte amb quatre triomfs; en van ser sis el 2009, cinc el 2010 i el 2011, tres el 2012 en l’Sky de Bradley Wiggins, dos el 2013, un el 2015 i quatre el 2016. El 2014 i el 2017 va caure a l’inici de la cursa i es va haver de retirar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)