Handbol

Mobilització del grup d’animació del Sarrià

Handbol. L’UES Hools vol cobrir les necessitats urgents dels més vulnerables

L’UES Hools, grup d’animació de la Unió Esportiva Sarrià, ha engegat una iniciativa solidària per ajudar les persones més vulnerables i amb menys recursos a fer front a la pandèmia de coronavirus. És un grup format, en la seva majoria, per jugadors de les categories inferiors del club i algun exjugador. Es posa a la disposició, principalment, de tots els socis del club i de les persones del municipi obrint-se a realitzar qualsevol tasca que requereixin.

El grup mostra també la seva gratitud al personal sanitari: “Tots són herois i heroïnes. Per això cal tenir en compte la nefasta gestió política que ens ha portat a aquesta situació tan crítica.” Els joves reiteren la necessitat de quedar-se a casa però s’ofereixen a sortir per cobrir les necessitats més urgents de les persones vulnerables, mitjançant el seu Instagram o el telèfon d’un dels seus integrants.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)