Handbol

El Sarrià s’assegura la continuïtat de Salva Puig

Handbol. L’entrenador vallesà, que va arribar a l’equip a l’estiu per al debut a Plata, estava fent una gran temporada: novè en la classificació

La Unió Esportiva Sarrià ha lligat Salva Puig per una temporada més, tot i no saber com s’acabarà aquest curs ni, encara menys, com i quan serà l’inici del següent. Una incertesa que ha accelerat la planificació en el club sarrianenc, que va confiar en l’exjugador de Granollers i Barça entre altres clubs per al debut del primer equip a Plata.

La junta del Sarrià posa en valor la tasca del tècnic, que tenia l’equip novè en la classificació i que va arribant a la tercera eliminatòria de copa. “Des del primer dia que vaig entrar per la porta, o abans, que em va trucar en Josep Espar, i després amb la directiva, els jugadors i l’afició, vaig veure que era un club familiar, que t’ho dona tot i on tothom fa els possibles per fer passos endavant” deia Salva Puig en un directe a l’Instagram de la Unió Esportiva Sarrià fa poc més de quinze dies, sobre com s’havia sentit integrat en l’entitat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)