Handbol

Salva Puig, un més

Handbol. El Sarrià renova el tècnic del debut a Plata. “És el moment de donar continuïtat al projecte”, diu Puig

La Unió Esportiva Sarrià (UES) va fer oficial ahir la renovació de Salva Puig per un curs més, tot i no saber com s’acabarà aquest curs ni, encara menys, com i quan serà l’inici del següent. I és precisament aquesta incertesa la que ha fet accelerar la planificació per a la temporada que ve al club sarrianenc, que va confiar en el que va ser jugador del Barça tres temporades (va guanyar-hi la lliga de campions el 2005) i del Granollers en tres etapes –hi va debutar a l’Asobal quan era juvenil i s’hi va retirar el 2016– per al debut del primer equip a Plata. La renovació de l’entrenador és la primera pedra del que hauria de ser el segon any del Sarrià en la segona categoria estatal. Una planificació que du un grup de treball liderat pel director esportiu, Josep Espar.

La junta del Sarrià valora la tasca del tècnic, que tenia l’equip novè en la classificació a nou jornades d’acabar la lliga i que va arribar a la tercera eliminatòria de copa, en què va perdre contra l’Anaitasuna (27-28 a Navarra en la tornada) després d’eliminar el Cangas, d’Asobal.

“Em vaig sentir des del primer moment molt ben acollit, hem treballat molt bé durant la temporada, i no només pels resultats sinó també pel joc i com ha anat creixent l’equip”, remarca Puig, content de continuar i agraït per l’esforç que fa el club. “El Sarrià va apostar per mi i crec que és el moment de donar continuïtat al projecte”, assegura el vallesà, que tenia altres propostes per al curs que ve i que continuarà a la UES fins al 2021.

Guillem Lozano, a casa

Guillem Lozano, un dels jugadors del Sarrià que va assolir l’ascens fa menys d’un any, ja ha tornat de l’estada per motius acadèmics que va fer a Austràlia i per la qual es va perdre aquest curs. En l’anterior, l’extrem va ser el màxim golejador de l’equip i vuitè de la lliga en valors absoluts –el tercer en mitjana (6,34) perquè es va perdre quatre partits.

BEN ACOLLIT

“Hem treballat molt bé durant la temporada, i no només pels resultats”
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)