Ciclisme

‘Transpyr Coast to Coast’ no es farà aquest 2020

Ciclisme. L’onzena edició de la prova per etapes, que s’havia de dur a terme aquest juny, havia invertit el seu recorregut i començava al País Basc

La Transpyr Coast to Coast no es podrà fer d’aquí dos mesos tal com estava previst degut a la crisi del coronavirus i l’onzena edició de la cursa per etapes es farà el 2021. Les mesures dels governs, que arriben al mes de juliol en el cas de França, no permeten els organitzadors dur a terme la travessia del 14 al 20 de juny que, aquest cop, havia de començar al País Basc i acabar a la Costa Brava per primer cop i després de deu edicions amb l’inici a Roses.

La Transpyr havia de passar per quatre departaments francesos i dues demarcacions estatals (més de 140 municipis). Hi havia corredors de 30 països inscrits al que es considera una de les deu millors proves per etapes al món segons la National Geographic i, per a la comunitat ciclista internacional, el graduat.

Els organitzadors permetran als inscrits fer la prova l’any que ve, el 2022 o el 23, sense cost afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)