Handbol

La divisió d’honor plata 2019/20, acabada

Handbol. El Bordils i el Sarrià es mantindran a la segona categoria estatal per setè i primer cop, respectivament, amb la proposta de la RFEBM de tancar les competicions que organitza

El Bordils i el Sarrià seguiran el proper curs a la divisió d’honor plata, un cop la junta directiva de la federació espanyola reunida aquest divendres de manera telemàtica ha decidit proposar a la comissió delegada donar per acabades les competicions que organitza, sense descensos.

Consultats tots els estaments implicats –clubs, àrbitres, entrenadors, jugadors i jugadores i el mateix Consell Superior d’Esports– sí es volen fer els ascensos de categoria. “Premiar a aquells equips que han estat treballant durant sis o set mesos, mantenint-se als llocs més alts de les classificacions” és l’argument que s’exposa en el comunicat de la RFEBM.

La comissió delegada haurà d’aprovar la proposta i decidir com queden les respectives categories, definint quants equips pugen en cadascuna i com s’estructuren per al curs 2020/21 perquè es podrien fer grups.

Salvats

El Bordils, que al final de la primera volta era tercer per la cua i ocupava llocs de descens directe –els tres últims i, el quart, feia una fase amb els tres millors de 1a estatal que no havien pujat a la fase d’ascens– i quan es va deixar de competir dotzè i, per tant, salvat amb els mateixos punts que el Teucro, quart per darrere (18), s’assegura la permanència per setè curs seguit.

El Sarrià, en el seu debut a la categoria, jugarà un segon curs a la divisió d’honor plata. L’equip ja ha renovat el seu tècnic Salva Puig, amb qui s’ha mantingut sempre fora del descens malgrat enllaçar set jornades sense guanyar abans que la crisi pel coronavirus impedís seguir competint. L’equip sarrianenc tenia 19 punts i era novè.

Els dos equips només es van poder veure les cares en el partit de la primera volta a Sarrià de ter, amb triomf bordilenc (25-27). El duel al Blanc i Verd s’hauria d’haver disputat el 2 de maig, aquest cap de setmana no, el següent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)