Futbol sala

El ‘play-off’ decidirà els títols

Futbol sala. Es jugaran en una sola seu i sense públic. El de la primera divisió masculina el disputaran els vuit millors, entre altres el Barça, i en la femenina els quatre primers. L’Industrias i la Penya Esplugues acaben la temporada

Els títols de la primera divisió, tant masculina com femenina, es decidiran en el play-off previst en el reglament, però en aquesta ocasió es jugarà en una sola seu, en format de concentració, sense públic i sempre tenint en compte les recomanacions sanitàries i l’evolució de la pandèmia del coronavirus. Les fases regulars es donen per finalitzades, no hi haurà descensos però sí ascensos i s’ampliaran les categories.

Aquesta és la proposta que s’ha acordat per unanimitat en la comissió de presidents territorials presidida per Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol. La proposta passarà a la junta directiva i després la comissió delegada de la federació l’ha de ratificar.

En la primera divisió masculina disputaran el play-off pel títol els vuit primers classificats, entre els quals hi ha el FC Barcelona, que ocupa la segona posició. L’Industrias Santa Coloma és el dotzè de la taula i ja ha acabat la temporada.

En la primera divisió femenina també es jugarà el play-off pel títol, però el seu reglament marcava que el disputaran els quatre primers classificats. També es farà en una sola seu i en format de concentració. La Penya Esplugues, que ocupava la setena posició en el moment de l’aturada, no el jugarà i ja ha finalitzat la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)