Més esport

ATLETISME

REUNIÓ IBEROAMERICANA

Natàlia Rodríguez debuta en el míting de Huelva

Serà el primer test d'un dels grans referents catalans a l'europeu

També hi seran Estévez, Blanco, Castillejo, Quiñónez, Morató i Pla

La tarragonina Natàlia Rodríguez, una de les grans esperances de l'atletisme català amb vista a l'europeu de Barcelona, farà avui el debut de la campanya a l'aire lliure en el míting de Huelva. Una reunió que en els últims anys s'ha convertit en una cita indispensable per a tots els fondistes i migfondistes estatals, tant per la gran nòmina d'atletes que s'hi apleguen com pel nivell de les marques que s'hi aconsegueixen. De fet, la mateixa Natàlia va ser una de les protagonistes del curs passat, quan es va imposar en els 3.000 m després d'un duel espectacular amb Marta Domínguez. La migfondista de Torreforta va acreditar 8:35.86, una marca que es va mantenir al capdavant del rànquing mundial fins al mes de setembre quan va ser superada per tres africanes. La deixebla de Miguel Escalona ha planificat la temporada gairebé com el curs passat i a la població andalusa tornarà a apostar pels 3.000 m. Aquest cop no es trobarà Marta Domínguez, que competirà en els 3.000 m obstacles, però sí amb les principals corredores catalanes, les flamants campiones iberoamericanes Rosa Morató (3.000 m obstacles) i Judit Pla (5.000), Jacqueline Martín, que ja ha aconseguit la mínima europea en 10.000 m, i Lídia Rodríguez.

Una altra prova amb destacada participació catalana són els 3.000 m obstacles masculins, amb els lloretencs Josep Lluís Blanco i Àngel Mullera, que faran el seu debut de la temporada, i Rubén Palomeque. Tampoc faltaran a la cita altres atletes que van competir el cap de setmana passat en els iberoamericans de San Fernando (Cadis) com ara Marc Orozco i Pau Fradera (400 m), Reyes Estévez i Víctor Montaner (1.500), Jackson Quiñónez (110 m tanques), Igor Bitxkov (perxa) i Laura Redondo (martell). També figura entre els inscrits Carles Castillejo (5.000 m), que a última hora va caure de la llista dels iberoamericans.

Domínguez confirma la presència a Barcelona

La campiona del món de 3.000 m obstacles Marta Domínguez ha confirmat la presència en el míting de Barcelona, que es disputarà el 9 de juliol i suposarà l'última prova test amb vista a l'europeu. Ahir es va presentar el cartell de la competició, amb el missatge «Tot a punt» i el predomini del blau clar en homenatge al color de la flamant pista de l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)