Futbol sala

El Barça reprèn els entrenaments, a l’aire lliure i de manera individualitzada

Futbol sala. L’equip blaugrana té el ‘play-off’ exprés de lliga a l’horitzó

Amb el play-off exprés a l’horitzó, el primer equip de futbol sala del Barça ha començat aquest matí els entrenaments als camps de futbol de la Ciutat Esportiva de manera individual i a l’aire lliure, tal i com marquen els protocols. Els jugadors i membres del cos tècnic blaugrana, encapçalat per Andreu Plaza, s’han repartit entre els camps de futbol 8 i 9 de la Ciutat Esportiva, amb l’espai dividit en zones de treball per mantenir la distància de seguretat obligada per les autoritats sanitàries.

Lozano, amb normalitat

La sessió ha durat gairebé dues hores, amb predomini del treball físic amb pilota. Sergio Lozano ha participat amb normalitat de l’entrenament després de sotmetre’s a una ressonància que revela que ja té cicatritzada la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer a la copa. També evolucionen bé de les lesions de llarga durada els brasilers Ferrao i Esquerdinha, que han reprès l’activitat de fisioteràpia i readaptació encara al marge del treball de l’equip.

Tal i com marca el protocol, els jugadors han arribat a les instal·lacions del club vestits amb la roba d’entrenament i han accedit directament als camps de futbol de la Ciutat Esportiva. Un cop finalitzada la sessió, han tornat als seus domicilis sense passar pel vestidor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)