Futbol sala

La pilota comença a rodar

Futbol sala. Amb el ‘play-off’ exprés de lliga a l’horitzó, el Barça reprèn els entrenaments a l’aire lliure i de manera individual, tal com marquen els protocols de les autoritats sanitàries

Amb el play-off exprés pel títol de lliga a l’horitzó, el primer equip de futbol sala del Barça va començar ahir al matí els entrenaments als camps de futbol de la ciutat esportiva de manera individual i a l’aire lliure, tal com marquen els protocols de les autoritats sanitàries. Els jugadors i membres del cos tècnic blaugrana, encapçalat per Andreu Plaza, es van repartir entre els camps de futbol 8 i 9 de la ciutat esportiva, amb l’espai dividit en zones de treball per mantenir la distància de seguretat.

Lozano, amb normalitat

La sessió va durar gairebé dues hores, amb predomini del treball físic amb pilota. Sergio Lozano va participar amb normalitat en l’entrenament després de sotmetre’s a una ressonància que revela que ja té cicatritzada la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer en la copa. Esquerdinha, que abans de l’aturada pel coronavirus estava a punt de reincorporar-se a l’equip, evoluciona bé de la lesió al genoll dret, tot i que necessita guanyar massa muscular després d’aquestes setmanes de confinament. També evoluciona favorablement Ferrão, tot i que la seva lesió al tendó d’Aquil·les va ser més tard, a finals de novembre. En tot cas, tots dos van reprendre l’activitat de fisioteràpia i readaptació encara al marge del treball de l’equip.

Tal com marca el protocol, els jugadors van arribar a les instal·lacions del club vestits amb la roba d’entrenament i van accedir directament als camps de futbol de la ciutat esportiva. Un cop acabada la sessió, van tornar als seus domicilis sense passar pel vestidor. Igual que el Barça, ahir també va reprendre els entrenaments El Pozo Múrcia, mentre que el Palma, en una fase més avançada de la desescalada, ja ho va fer la setmana passada.

La Federació Espanyola de Futbol va emetre ahir a la tarda una nova circular informativa amb les línies amb què treballa per a la disputa del play-off exprés. En aquest sentit, s’estudia la possibilitat que es pugui jugar la setmana del 23 al 30 de juny, sempre que les autoritats sanitàries i esportives no ho prohibeixin. De totes maneres, no es descarta que es pogués ajornar del 12 al 19 de juliol. La federació vetlla perquè es torni als entrenaments de la manera més segura possible i per això impulsa la realització de tests serològics, unes proves que es repetirien el dia abans del primer partit oficial. La seu del play-off, tot i que s’especula amb el Martín Carpena de Màlaga, encara s’ha de determinar. El que és segur és l’emparellament del Barça amb el Llevant.

D’altra banda, amb la final a quatre de la Champions suspesa fins a nou avís, Sergio Lozano apostava en una entrevista al diari Sport perquè la UEFA assignés una plaça als finalistes per al curs vinent. “Nosaltres volem jugar la final a quatre, sigui al juny, al setembre o a l’octubre. Si no s’acabés la lliga, i tenint en compte que la final a quatre no es jugarà aquest curs, seria just que la UEFA donés un bitllet per a la pròxima edició als quatre finalistes. Seria una manera de compensar els quatre equips. Podria haver-hi tres equips de la lliga espanyola i tres de la russa, i penso que seria una bona mesura”, va sentenciar.

LA DADA

La federació estudia la possibilitat que el ‘play-off’ es disputi entre el 23 i el 30 de juny, però no descarta que s’ajorni i es jugui del 12 al 19 de juliol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)