Handbol

Pere Coll entrenarà el Banyoles el curs que ve

Handbol. El tècnic de l’ascens del Sarrià a Plata tornarà a la 1a estatal

L’Handbol Banyoles confia en Pere Coll per entrenar l’equip de la 1a estatal la temporada que ve. L’entrenador del Sarrià la temporada de l’ascens a Plata no es va poder fer càrrec del conjunt sarrianenc per motius laborals i, ara, torna a la categoria en què amb Jordi De Toro va cobrir el buit de Josep Espar.

El Banyoles va assolir l’ascens per primer cop de manera esportiva fa un any amb Gerard Espígol a la banqueta. L’exjugador de l’Asobal va marxar a Osca i hi entrenarà per segon curs el filial del club en què va jugar.

Sergi Baguer va arribar a la capital del Pla de l’Estany amb l’objectiu d’assolir la primera permanència a la categoria –el club hi va jugar abans, després d’un ascens administratiu, i va baixar– després de deixar el GEiEG i haver entrenat també el Sarrià i les seleccions catalanes de formació.

L’equip estava en llocs de descens quan es va aturar la competició, amb quatre victòries i un empat en 23 jornades. Era penúltim a 5 punts de la salvació i els seus darrers 5 punts –dos triomfs i un empat– els havia aconseguit com a visitant.

La RFEBM va tancar les seves competicions sense descensos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)