Waterpolo

El Molins renuncia a l’ascens a divisió d’honor

Waterpolo. La directiva argumenta que no ha pogut confeccionar un equip amb garanties per competir en la màxima categoria estatal

La directiva del CN Molins Sintagmia ja ha enviat a la federació espanyola la carta de renúncia a l’ascens a la màxima categoria del waterpolo espanyol. A través d’un comunicat, l’entitat molinenca argumenta que la “impossibilitat de comptar amb un equip de garanties per competir a divisió d’honor ha estat clau en la resolució del club”. Des que la comissió delegada de la federació espanyola va donar la lliga per acabada, amb el corresponent títol de primera divisió per al CN Molins, la direcció esportiva del club va treballar de valent per confeccionar un equip amb garanties, però no ha estat suficient.

Sergi Pedrerol (1969), l’entrenador i el director esportiu del CN Molins, avala la decisió presa per la directiva. “La idea era intentar-ho sempre que poguéssim tenir un equip competitiu i sobretot mantenir una mica la base del que teníem, i ens ha estat impossible. Vist com ens quedava l’equip, ens hauríem fet més mal si haguéssim anat cap amunt amb el que teníem que no pas fent el que hem fet i continuant a primera divisió”, ressalta l’exjugador de l’època daurada del waterpolo espanyol. Amb alguns jugadors cedits de l’Atlètic Barceloneta –sembla que el juvenil Víctor Andrade anirà al CN Catalunya–i del CN Barcelona que tornen als seus clubs d’origen, i algun que anirà a estudiar als Estats Units, es trenca bona part de la columna vertebral de l’equip. “Hi ha hagut una mena d’efecte dominó. Estem una mica acostumats a aquestes coses, però aquest any pensàvem que podríem mantenir l’estructura”, sentencia Pedrerol. El tècnic admet que sap greu haver de prendre aquesta decisió i que hauran de canviar els objectius a curt termini. “Amb vista al curs vinent apostarem pels joves jugadors de la casa i veurem quin rendiment ens donen, i sobretot cal fidelitzar i buscar compromís de la gent d’aquí, que és el que ens toca”, explica Pedrerol, amb una dècada al capdavant del CN Molins i amb dos cursos d’experiència en la divisió d’honor (2016/17 i 2017/18).

El Sant Feliu, en espera

Un cop la federació espanyola oficialitzi la renúncia del Molins, hauria de proposar la plaça d’ascens al Sant Feliu, el segon classificat de la lliga quan es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. El conjunt de Jordi Millan va ser el campió de l’edició anterior i aleshores hi va renunciar, entre altres coses, perquè la seva piscina no compleix les mides reglamentàries per jugar a divisió d’honor. De moment, des del club estan a l’expectativa i oberts a plantejar-se la proposta.

EL PROTAGONISTA

La idea era intentar-ho sempre que poguéssim tenir un equip competitiu i mantenir la base d’aquest any, però ha estat impossible
El curs vinent apostarem pels joves jugadors de la casa, i a veure quin rendiment donen
Sergi Pedrerol
entrenador i director esportiu del cn molins sintagmia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)