Atletisme

Guerrero i García Bragado, els millors

Atletisme. La 29a Diada de l’Atletisme Català, que en el seu moment es va ajornar per la Covid-19, s’havia de celebrar dijous i la federació catalana ha fet públics els guardonats

La migfondista Esther Guerrero (New Balance) i el marxador Jesús Ángel García Bragado (ISS l’Hospitalet) han estat escollits els millors atletes catalans de la temporada 2019.

La federació catalana tenia previst celebrar la 29a Diada de l’Atletisme Català dijous passat, però en el seu moment es va ajornar per la Covid-19. La federació ha fet públics els guardonats i ha dit que vol celebrar la gala i donar els premis en una nova data que es decidirà en funció de l’evolució de la pandèmia. La banyolina Esther Guerrero i el madrileny establert des de fa molts anys a Catalunya Jesús Ángel García Bragado van fer una gran temporada el 2019 i van tenir una destacada actuació en el mundial de Doha, on el marxador va ser vuitè en els 50 km, finalista, i la migfondista va arribar a la semifinal dels 1.500 m.

En categories d’edats han estat guardonats atletes destacats internacionalment, com en la sub-23, en què Abdessamad Oukhelfen (CA Igualada) i Pol Retamal (FC Barcelona) han compartit el premi, i en noies ha estat per a Anna Obradors (ISS l’Hospitalet). En sub-20, els millors han estat Bernat Erta (Barça) i Maria Vicente (Nike).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)