Handbol

El Sarrià fitxa el primera línia Aleix Martínez i el porter Aleix Toro

Handbol. Els extrems Pau Palacios i Isaac Aleman i el pivot Sergio García s’afegeixen a Pau Guitart (Port Sagunt) en el capítol de baixes per al curs que ve

Aleix Toro és el porter que el Sarrià fitxa per al curs que ve per completar la posició amb Antonio Moreno i Aleix Biosca, després del fitxatge de Pau Guitart pel Port Sagunt d’Asobal. És un porter que arriba del Burgos, que aquest curs que ve puja a Plata. Toro té 19 anys i s’ha format al Granollers.

De dos en dos

Aleix Martínez, de 22 anys, és el segon fitxatge del Sarrià per a l’exercici 2020/21. Ve de la Lliga Catalana, on ha acreditat més de 8 gols per partit amb el Calella (117 en 14 jornades). Joventut Mataró i Sant Martí - Adrianenc són els anteriors clubs pels què ha passat el nou jugador sarrianenc, sortit de la pedrera del BM La Roca.

El Sarrià ha anunciat que per a la segona temporada de l’equip a Plata causen baixa els extrems Pau Palacios i Isaac Aleman i el pivot Sergio García, tots tres arribats l’estiu passat al club del Gironès.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)