Handbol

El Fraikin Granollers fitxa el pivot català Oriol Rey

Handbol.

Oriol Rey i el BM Granollers han arribat a un acord per a les pròximes dues temporades. El pivot català té 26 anys,fa 1,90 m i pesa 95 kg i ha signat amb el club per a les dues pròximes temporades. És un especialista defensiu. Prové de l’Aix-en-Provence de la Lidl Starligue i juga a la posició de pivot. Les dues últimes temporades ha jugat a l’equip de Jerôme Fernández però anteriorment havia vestit la samarreta del Cavigal Nice Handball a la ProLigue i la del FC Barcelona B a la Divisió d’honor Plata. Rey també ha vestit la samarreta de la selecció espanyola júnior i ara fa un pas important a la seva carrera jugant a la Lliga Sacyr Asobal. El pivot català té experiència en competicions exigents tant a nivell nacional com internacional i té uns números molt bons en atac i aportacions importants en defensa. Sense cap mena de dubte és un reforç molt valuós per a la defensa de l’equip d’Antonio Rama.

Amb la incorporació d’Oriol Rey, el Fraikin jaha fet quatre fitxatges per la temporada que ve: Chema Márquez, Antonio Garcia i Esteban Salinas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)