Més esport

SURF A VELA

GRAN PREMI CATALUNYA

Pendents dels «heats»

Dunkerbeck, Albeau, Buzainis i els Moussulmani, junts en la final

Valeri Arrighettie i Karin Jaggi estan empatades al capdavant

Tal com ja se suposava un cop més, els favorits Antoine Albeau i Björn Dunkerberg mantenen la bona línia per enfrontar-se en l'eliminatòria definitiva. Quan falten dos heats per completar, no hi ha hagut grans sorpreses, malgrat que tant Dunkerbeck com Albeau van tenir problemes en els minuts finals de les sèries d'abans d'ahir a causa del fort vent i el gran onatge, que van complicar molt les evolucions dels competidors. En les sèries decisives del Gran Premi Catalunya els acompanyaran Micah Buzianis i els tres germans Moussulmani, sempre i cada any, tots entre els millors al final.

Les sèries femenines van una mica més endarrerides, tot i que hi ha dues competidores que estan per sobre de la resta. Valeri Arrighettie i Karin Jaggi estan empatades al capdavant un cop acabada la segona tanda. Els locals Eric Sanllehy i Joan Llop van classificar-se en la 56a posició.

Una mica més endavant hi ha Ramon Pastor, que és 47è. Avui és la jornada més popular del gran premi, amb la primera gran cita de la concentració –la Surf Alegre– que reuneix un nombre molt important d'aficionats vinguts d'arreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)