Handbol

Raúl Enterríos no es mourà del Barça

Handbol.

El Barça i Raúl Entrerríos (1981) han anat coent a foc lent aquestes últimes setmanes un acord de renovació que no només inclou l’allargament de la seva carrera esportiva fins el 2021 (tindrà 40 anys) sinó la incorporació a l’estructura tècnica del club fins el 2025. D’aquesta manera, el central asturià completarà la seva 11a temporada com a blaugrana i es retirarà després dels Jocs Olímpics de Tòquio.

Entrerríos, que va arribar a Barcelona a l’estiu del 2010 procedent del CB Valladolid, tenia la ferma intenció de retirar-se al final d’aquesta temporada, però la situació generada per la pandèmia de la Covid-19 i l’ajornament dels Jocs van modificar els seus plans. Davant la seva voluntat d’allargar una temporada més la seva carrera, el Barça hi va accedir i totes dues parts han arribat a l’acord per fer-ho possible.

“El Barça sempre ha estat la primera opció”, ha dit el central als mitjans del club. “Sempre he tingut clar que si volia continuar jugant a handbol volia que fos al Barça”. A més, en tot moment va saber que voldria retirar-se vestint la samarreta blaugrana, i es mostra agraït de tenir l’oportunitat de fer-ho. De cara a la propera temporada, el blaugrana es mostra il·lusionat i disposat a ajudar l’equip a seguir assolint èxits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)