Waterpolo

La Lliga de Campions es redueix de setze a dotze equips

Waterpolo.

La Lliga de Campions reestructurada començarà el 10 de novembre. La propera temporada la Champions League de waterpolo comptarà amb 12 equips a la fase de grups principal per comptes de setze i una classificació d’una sola eliminatòria, però la final a vuit es manté al seu lloc i es disputarà a Hannover el 3-5 de juny de 2021. Deu dels equips, entre els quals hi ha el Zodiac-Atlètic Barceloneta, ja tenen el passaport segellat i els dos restants sortiran d’una fase prèvia. Aquest curs, la fase principal la disputaven setze equips dividits en dos grups. Els altres classificats són FTC-Telekom Waterpolo (HUN), Olympiacòs Piraeus (GRE), Pro Recco (ITA), Jug Croàcia Osiguranje Dubrovnik (CRO), CN Marsella (FRA), Spandau 04 (GER), Dinamo Tbilisi (GEO) i el Waspo 98 Hannover (GER).

Reflexionant sobre els impactes de la pandèmia mundial i els reptes que encara ha d’afrontar el món esportiu, LEN ha reestructurat l’edició 2020-21 de la Lliga de Campions de waterpolo. Comptarà amb 12 equips de la temporada regular i el procés de classificació també es talla a una única ronda.

Les prèvies es jugaran el 23 i el 25 d’octubre, mentre que la fase principal s’iniciarà el 10-11 de novembre.

L’eurocopa, la segona competició de LEN, acollirà a tots els altres equips, inclosos els que quedin eliminats en les classificacions de la Lliga de Campions. Les finals es disputaran els dies 10 i 24 d’abril.

La competició femenina no es canviarà, l’Euro Lliga comptarà amb els quarts de final habituals on les guanyadores es classificaran per a la final four, mentre que les perdedores jugaran al Trofeu LEN. El procés de qualificació s’inicia els dies 27 i 29 de novembre i la final four està prevista entre el 16 i 17 d’abril i el 30 d’abril i l’1 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)