Futbol sala

Àlex Llamas és la primera incorporació de l’Industrias Santa Coloma

Futbol sala. L’ala barceloní de 22 anys arriba cedit de l’Osasuna

L’ala Àlex Llamas és la primera incorporació de l’Industrias Santa Coloma per a la propera temporada 2020/21. El barceloní, de 22 anys arriba cedit de l’Osasuna Magna. Ha sigut internacional sub-19 i va debutar a la primera divisió l’any 2017.

“Per mi és un petit somni fet realitat perquè tornaré a jugar amb companys amb els que hem guanyat coses importants i als que aprecio molt. Estic molt il·lusionat i amb moltes ganes de fer coses molt grosses amb aquests gran club” ha manifestat Àlex Llamas.

L’ala barceloní ha tingut problemes amb les lesions aquesta temporada, no ha tingut continuïtat i en els tretze partits que ha disputat ha marcat un gol. Àlex Llamas està convençut que deixarà enrere aquests problemes i demostrarà la seva qualitat: “Vull demostrar el que soc, complir amb tots els objectius del club perquè estigui el més amunt possible. Espero tornar la confiança que l’entrenador i el president han dipositat en mi i donar bons moments a l’afició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)