Tennis

Cancel·lada la fase final de la copa Davis

Tennis.

Per dotzena vegada en la seva història, la copa Davis no tindrà un campió perquè la fase final que s’havia de jugar a Madrid del 23 al 29 de novembre amb el nou format instaurat el curs passat, s’ha cancel·lat per culpa de la pandèmia. Es disputarà el 2021 també a la Caja Mágica i del 22 al 28 de novembre. Després de tres mesos analitzant els escenaris, tant la Federació Internacional de Tennis com Kosmos, l’empresa que presideix Gerard Piqué, consideren que la falta de garanties obliguen a suspendre la fase final, que havia de reunir als 18 millors equips del món.

Estats Units domina el palmarès amb 32 entorxats, seguida d’Austràlia amb 28 i França i Gran Bretanya, amb 10. Espanya, la vigent campiona, és sisena en aquest rànquing amb sis corones.

La copa Davis, torneig que se celebra des de 1900 amb els Estats Units com a primer campió, només havia vist interromput el seu normal desenvolupament el 1910 i després per la primera (1915 a 1918) i la segona Guerra Mundial (1940 a 1945).

Per un altre costat, la Federació Internacional de Tennis també ha anunciat que les finals de la copa Federació 2020, que ja s’haurien d’haver jugat a l’abril en un nou format de concentració estil copa Davis, s’han reprogramat i es disputaran del 13 al 18 d’abril de 2021. Les finals es jugaran en pistes cobertes de terra batuda en el Laszlo Papp Arena de Budapest.

 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)