Tennis

Cancel·lada la copa Davis 2020

Tennis. Es jugarà el novembre del 2021 i manté la seu de La Caja Mágica de Madrid

Per dotzena vegada en la història, la copa Davis, la màxima competició de tennis per equips, no tindrà un campió, perquè la fase final, que s’havia de jugar a Madrid del 23 al 29 de novembre amb el nou format instaurat el curs passat, s’ha cancel·lat per culpa de la pandèmia. Es disputarà el 2021, també a La Caja Mágica i del 22 al 28 de novembre. Després de tres mesos analitzant els escenaris, tant la Federació Internacional de Tennis com Kosmos, l’empresa organitzadora i que presideix Gerard Piqué, consideren que la falta de garanties obliga a suspendre la fase final, que havia de reunir els divuit millors equips del món.

La copa Davis se celebra des del 1900, amb els Estats Units com a primer campió. Només havia vist interromput el seu desenvolupament el 1910 i després per la Primera Guerra Mundial (del 1914 al 1918) i per la segona (del 1939 al 1945). Els Estats Units dominen el palmarès amb 32 títols, seguits per Austràlia, amb 28, i França i la Gran Bretanya, amb 10. Espanya, la vigent campiona, és sisena, amb sis corones.

La copa Federació, el 2021

D’altra banda, la Federació Internacional de Tennis també ha anunciat que les finals de la copa Federació 2020, que ja s’haurien d’haver jugat a l’abril en un nou format de concentració de dotze equips similar al de la copa Davis, s’han reprogramat i es jugaran del 13 al 18 d’abril del 2021 en pistes cobertes de terra batuda al László Papp Arena de Budapest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)