Més esport

NATACIÓ

COPA D'EUROPA LEN

Excel·lent debut d'Hèctor Ruiz en aigües obertes

El de Vilamalla va estrenar-se amb un vuitè lloc en els 10 km a San Felice Circeo

El campionat d'Espanya d'aigües obertes li ha d'obrir les portes de l'europeu júnior

El nedador del CN Figueres va debutar aquest cap de setmana en aigües obertes, a San Felice Circeo, població italiana on es va disputar la copa d'Europa LEN, la seva primera experiència en aigües obertes. El de Vilamalla va tenir una estrena excel·lent en una modalitat en què no s'havia provat fins ara. Va fer-ho amb una gran vuitena posició en els 10 quilòmetres en aigües obertes. El seu temps va ser de 1h53.03 i va arribar a 1:41 del vencedor, l'alemany Thomas Lurz. La segona posició va ser per al belga Brian Ryckerman, que va superar la línia de meta a tres segons del vencedor. Més allunyat va arribar l'alemany Andreas Wacburger, que va cedir sis segons.

Aquesta participació en la segona cita de la copa d'Europa ha de servir-li per preparar el campionat d'Espanya d'aigües obertes que es farà a Castelldefels aquest cap de setmana vinent. En aquesta cita catalana hi nedarà els 5 i els 10 quilòmetres.

El nedador de Vilamalla va guanyar en el mes de març el campionat d'Espanya júnior de 5.000 metres, però l'accés a l'europeu júnior ha d'estar confirmat amb un primer o segon lloc en el campionat d'Espanya de Castelldefels.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)