Ciclisme

Purito, hospitalitzat després d’una caiguda al Bike Park de Vallnord

Ciclisme. Feia BTT i ho va difondre amb un missatge a Instagram

Joaquim Rodríguez (1979) va haver de ser ingressat a l’Hospital Nostra Senyora Meritxell d’Andorra després de patir una caiguda al Bike Park de Vallnord mentre practicava BTT amb un grup d’amics. Purito ho va fer públic a través del seu Instagram, en què difonia les imatges del rescat i el seu posterior ingrés, amb un braç immobilitzat, amb el missatge “Un altre cop”.

A Barcelona

El vallesà passarà per la sala d’operacions avui o demà i serà intervingut a Barcelona pel traumatòleg Xavier Mir. Purito té fracturats dos ossos de la mà dreta i un de la mà esquerra, a més va fer-se un fort cop al pit i també a les costelles.

“És un cop dur i també un bon ensurt” diu a Efe. “Es van portar molt bé a Vallnord i després també a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on van descartar que alguns dels meus òrgans estiguessin afectats per la forta caiguda . A la fin, contusions, tocarà fer molta feina amb la fisio i passar un estiu confinat” assegura.

View this post on Instagram

OTRA VEZ!!! 🤦🏻‍♂️

A post shared by Purito (@puritocycling) on

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)