Handbol

El curs es posa en marxa

Handbol. El Fraikin Granollers és el primer dels grans equips catalans de començar els entrenaments de la pretemporada per afrontar la nova campanya 2020/21

La campanya 2020/21 ja s’ha posat en marxa i el Fraikin Granollers és el primer dels grans equips catalans de diferents esports de començar els entrenaments de pretemporada per afrontar el curs que ve. L’handbol també serà el primer esport d’equip a iniciar la seva competició de lliga, ja que l’Asobal començarà a disputar-se el 2 de setembre. Uns dies abans, el 29 d’agost, es jugarà la supercopa d’Espanya. El Fraikin Granollers ha estat molt matiner per començar a formar un bloc en un equip que ha tingut força canvis en la plantilla. El Barça, l’altre conjunt català en la lliga Asobal, encara trigarà una mica a començar els entrenaments, i en principi es posarà en marxa entre finals d’aquest mes de juliol i els primers dies del mes d’agost.

Quatre fitxatges

El Fraikin Granollers ha tingut sis baixes respecte a l’equip de la temporada passada i ha fet quatre fitxatges. Les noves cares que han arribat al conjunt vallesà son el primera línia Chema Márquez, provinent del Quabit Guadalajara; el pivot xilè Esteban Salinas, que en la campanya passada militava en el Bidasoa; el pivot Oriol Rey, que el curs passat va jugar en l’Ais de Provença, de la lliga francesa, i Antonio García, que ha tornat al Granollers després de militar en el Nantes francès la campanya passada.

Els jugadors i el cos tècnic, amb l’entrenador Antonio Rama al capdavant, van fer la primera sessió al Palau d’Esports de Granollers. Abans de començar el primer entrenament de la pretemporada, el president del club, Josep Pujadas, es va dirigir a la plantilla, els va desitjar el millor per a aquesta nova campanya i els va recordar l’ús que han de fer de la mascareta.

Josep Pujadas va estar acompanyat de la seva junta directiva i també hi era present el regidor d’Esports de Granollers, que també va dirigir unes paraules als jugadors.

LA DADA

2
setembre.
És la data en què s’iniciarà la lliga Asobal i el Fraikin començarà la competició.

EL PROTAGONISTA

Tenim molt de potencial, si treballem estarem a dalt lluitant per coses boniques
Chema Márquez

La Covid-19 ajorna l’inici de l’Industrias

L’Industrias Santa Coloma havia d’iniciar ahir la pretemporada i l’ha ajornat a causa de les restriccions pel rebrot de la Covid-19 a Barcelona i als municipis del voltant. Una de les mesures ha estat tancar les instal·lacions esportives. El club ha convocat els jugadors demà per fer sessions de preparació física, però seran a l’aire lliure.

La primera divisió de la LNFS, en la qual militen l’Industrias Santa Coloma i el Barça, s’iniciarà el 5 de setembre. El comitè estatal de futbol sala ha aprovat el calendari de les competicions estatals masculines. L’última jornada de la fase regular serà el 15 de maig del 2021, i el play-off pel títol es disputarà del 3 al 30 de juny. La fase final de la copa del Rei de la temporada 2019/20 es jugarà del 18 al 20 de desembre, i la fase final de la copa del rei del curs 2020/21 serà del 21 al 23 de maig del 2021. La supercopa d’Espanya es jugarà el 9 i 10 de gener, mentre que la copa d’Espanya es disputarà del 25 al 28 de març. La LNFS s’ha queixat en un comunicat que la Federació Espanyola de Futbol no ha tingut en compte cap de les propostes dels clubs, en què demanaven que la lliga comences el 26 de setembre. També es queixa que fins al desembre hauran de jugar en diverses ocasions tres partits en només set dies.

El KH-7 Granollers tornarà a jugar a Europa

El KH-7 Granollers tornarà a disputar una competició europea aquesta temporada i jugarà la nova European Cup Femenina. La federació europea (EHF) ha inclòs el conjunt granollerí entre els 41 equips que disputaran aquesta competició a partir del cap de setmana del 10 i 11 d’octubre. El KH-7 Granollers jugarà la segona eliminatòria, la primera a disputar-se perquè pel nombre d’equips no es juga la primera. Hi ha 18 equips en aquesta segona fase, entre els quals també hi ha presents dos conjunts més de la divisió d’honor femenina, el Rincón Fertilidad Málaga i el Rocasa Gran Canaria. Els nou guanyadors dels enfrontaments passaran a la tercera eliminatòria, on estan esperant 23 equips, amb l’Atlético Guardés i l’Elx de la lliga estatal.

Serà la segona temporada que el KH-7 Granollers disputi una competició europea. La temporada passada el conjunt vallesà va disputar la Challenge Cup, va fer una gran actuació en el seu debut i va arribar a les semifinals abans que s’aturés la competició per la pandèmia mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)