Handbol

El Barça encetarà la pretemporada el 3 d’agost

Handbol. Els components de la plantilla ja passaran la revisió mèdica el 31 de juliol i del 9 al 14 d’agost hi ha prevista la tradicional estada andorrana al Comú d’Encamp

El projecte del Barça 2020-21 començarà a rodar el dilluns 3 d’agost. Després de gairebé cinc mesos d’inactivitat per culpa de la Covid-19, l’equip de Xavi Pascual reprendrà els entrenaments, sempre pendent de l’evolució de la pandèmia i de les recomanacions sanitàries. Abans d’encetar el curs, el divendres 31 de juliol tots els components de la plantilla estan citats per passar la revisió mèdica, incloses les quatre noves incorporacions: Blaz Janc, Domen Makuc, Haniel Langaro i Luis Frade.

L’equip blaugrana estarà una setmana exercitant-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i a partir del diumenge 9 d’agost, i fins al 14, té previst traslladar-se a la tradicional estada al Comú d’Encamp, a Andorra. El mes d’agost servirà per posar-se a punt per a l’inici de les diferents competicions, la supercopa d’Espanya (29 d’agost), l’inici de la Lliga Sacyr Asobal (2 de setembre) i la nova lliga de campions (16 de setembre).

Més enllà de l’inici de la pretemporada, els jugadors continuen treballant individualment amb un pla de treball preparat per al cos tècnic blaugrana. En aquest sentit, el club ha posat a la seva disposició les seves instal·lacions per si les volen fer servir.

ELS NOUS

Les quatre noves incorporacions, Janc, Makuc, Langaro i Frade, coincidiran amb els seus companys durant la revisió mèdica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)