Més esport

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Clàudia Vila, vuitena a la copa d'Espanya en què Pulgarín és tercera

La gimnasta del Salt GC Clàudia Vila va classificar-se en la vuitena posició en la copa d'Espanya de gimnàstica artística femenina que es va disputar el cap de setmana passat a Pozuelo de Alarcón. La participació en aquesta competició està restringida a gimnastes dels nivells superiors, del 8 al 10 en júnior i sènior. La catalana Melodie Pulgarín, amb 52,100 punts, va pujar al tercer graó del podi; en el segon lloc es va classificar la madrilenya Beatriz Cuesta amb 52,450 punts, i va ser primera la recent campiona del Memorial Joaquim Blume, Ana Maria Izurieta, amb 56,000 punts.