Més esport

NATACIÓ

ESTATAL D'AIGÜES OBERTES

Vocació europea

Héctor Ruiz buscarà el bitllet per competir en l'europeu d'aquest any en el campionat estatal d'aigües obertes que es disputarà aquest cap de setmana al canal olímpic de Castelldefels. El nedador del CN Figueres s'ha estat preparant per aconseguir una plaça per a l'Europeu absolut, plaça que pot obtenir si acaba dels tres primers en els 10 quilòmetres que es neden avui. «Sóc conscient que serà molt complicat, però ho intentaré», explicava ahir el nedador de Vilamalla, que, demà fixarà l'objectiu en els 5.000 metres, prova que l'hauria de portar a l'Europeu júnior d'Holanda. En aquest cas, la seva intenció és més realista, com ell mateix admet. «De fet és pel que m'he estat preparant», explicava. Diumenge haurà d'entrar dels dos primers.

Els dos principals rivals seran els dos millors experts en aigües obertes, l'olímpic Kiko Hervàs i Diego Nogueira, que es va quedar a les portes de nedar als Jocs de Pequín.


Héctor Ruiz vol un lloc en l'europeu júnior d'Holanda i no descarta ser a l'absolut d'Hongria

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)