Tennis

Nadal i Djokovic s’inscriuen en el Masters 1.000 de Roma

Tennis.

El balear Rafa Nadal, nou vegades campió i vigent rei de el torneig, i el serbi Novak Djokovic, número 1 de el rànquing ATP, figuren a la llista d’inscrits al Masters 1.000 de Roma. Serà el primer torneig en el qual competirà Rafa Nadal després de l’aturada causat per la pandèmia de l’coronavirus, ja que el balear va renunciar recentment a participar a l’Obert dels Estats Units per raons de seguretat. Amb la baixa confirmada de el suís Roger Federer, que tornarà el 2021 després de sotmetre a una doble operació al genoll dret, el torneig del Fòrum Itàlic, que finalment es disputarà del 14 al 21 de setembre, comptarà també amb l’austríac Dominic Thiem, el rus Daniil Medvédev, el grec Stefanos Tsitsipas o l’alemany Alexander Zverev.

En la llista publicada pel torneig romà també hi figuren l’argentí Diego Schwartzman, semifinalista l’any passat, i l’espanyol Pablo Carreño. El director del Masters de Roma, Sergio Palmieri, ha informat a més que els jugadors que arribin les semifinals a l’Obert dels Estats Units, previst del 31 d’agost al 13 de setembre, tindran dret a debutar a la capital italiana no abans de dimecres 16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)