Més esport

PIRAGÜISME

EUROPEU D'ESTIL LLIURE

El Salt-Ter, en dues finals

Adrià Bosch (OC1) i Joaquim Fontané (K-1 júnior) aspiren avui a fer-se un lloc en el podi

La palista de Fraga Julia Cuchi actuarà avui també en la final continental de K-1 júnior

El club més potent en l'àmbit estatal en l'estil lliure va desplaçar a principi de setmana quatre palistes en el campionat d'Europa, que es disputa des de dimecres a Lienz, a Àustria. El balanç després de tres dies de competició és prou satisfactori, perquè en les finals d'avui el club saltenc tindrà dos representants: Adrià Bosch, en OC1, i el júnior Joaquim Fontané, en K-1. Només els sèniors Gerd Serrasolses i Benito Castejón han quedat pel camí. Ahir també es va fer un lloc a la final d'avui la palista de Fraga Julia Cuchi, que va competir en K-1.

En K-1 júnior, el saltenc Joaquim Fontané va tenir una actuació brillant en la semifinal i va obtenir un lloc en la final d'aquest matí gràcies a una segona posició, un resultat que convida a l'optimisme en l'objectiu de pujar al podi. De fet, l'any passat en el mundial de Thun (Suïssa) ja va estar a punt de pujar-hi, i es va haver de conformar amb la quarta posició.

En la jornada d'ahir al matí, el més destacat va ser l'accés a semifinals del palista de Bescanó Gerd Serrasolses, que va entrar com a vuitè classificat. Havia accedit als quarts de final com a cinquè. Entre els deu semifinalistes no hi havia Adrià Bosch (Salt-Ter). El palista de la Cellera havia quedat divuitè en els quarts de final, dos llocs millor que en les proves classificatòries de dijous. No en va fer prou ser en la final de K-1. Bosch sí que serà avui, però, en la final de OC1 (canoa oberta), classificació que va obtenir dimecres, el primer dia de la competició, gràcies a la tercera posició. Ahir Gerd Serrasolses no va poder fer-se pas fis a la final de K-1 sènior. Passaven els cinc primers, i ell no va poder superar la vuitena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)